Over ons

Techzine richt zich op IT-professionals en zakelijke decision makers door het publiceren van het laatste IT-nieuws en achtergrondverhalen. Het doel is om IT-professionals kennis te laten maken met nieuwe innovatieve producten en diensten, maar ook om diepgaande informatie te bieden om te helpen producten en diensten beter te begrijpen.

We doen dit met een team van vaste mensen, die onderzoek doen naar de enterprise IT-markt en diepgaande achtergrondverhalen schrijven. Daarnaast maken we gebruik van freelancers.

Redactie:

coen

Coen van Eenbergen
AuteurpaginaLinkedIn

sander

Sander Almekinders
AuteurpaginaLinkedIn

berry

Berry Zwets
AuteurpaginaLinkedIn

Een man met een bril en een capuchon.

Erik van Klinken
AuteurpaginaLinkedIn

Een vrouw in een blauwe top glimlachend naar de camera.

Laura Herijgers
AuteurpaginaLinkedIn

Freelancers:

Uiteraard schrijven we graag over een grote diversiteit aan enterprise IT-onderwerpen. Van on-premise naar de cloud, van software naar SaaS en van management naar DevOps. Als je contact met ons wil opnemen kan dat via het algemene e-mail adres info@techzine.nl. We zijn ook direct te benaderen via ons persoonlijke e-mailadres.

Persberichten

Persberichten mogen worden gestuurd naar press@techzine.nl. Daar komen al onze persberichten op binnen. Nabellen of we het persbericht hebben ontvangen is niet nodig. Onze redactie kijkt elke ochtend welke persberichten er zijn binnengekomen en indien relevant wordt het opgepakt.